Letný tábor SunnyRELAX

facebook
Destinácia: Slovensko, Nitriansky kraj, Duchonka
Kód zájazdu: 1350580
Cena od: 369 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

28.07.2024 8 dní Last Minute 369 € +0 € vlastná
28.07.2024 8 dní Last Minute 418 € +0 € autobusová
04.08.2024 8 dní 399 € +0 € vlastná
04.08.2024 8 dní 448 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

stolný futbal,kalčeto TV gril, ohnisko konferenčná miestnosť volejbal stolný tenis bazén
Úvod:
Slnko, voda, chill, vibe a zábava - toto všetko ti prináša v jednom balíku letný tábor SunnyRELAX! Tento letný oddych spojený so zábavou sa bude konať v nádhernom penzióne Slniečko na Duchonke, kde si užijeme každú sekundu a zároveň vypneme od všedných školských povinností. Pre milovníkov vody a adrenalínu nesmú chýbať vodné bicykle a paddleboardy. Po dni plnom vodných radovánok nás čaká výlet do Aquaparku v Trnave a teda tobogány, bazény a vodné atrakcie, ktoré budú na každom rohu. Taktiež máme pripravenú návštevu Laser arény v Trnave, kde si vyskúšame taktické bitky pod farebnými lúčmi. Kto bude najlepší strelec? To zistíme až priamo na mieste! Počas týždňa si vyskúšame aj bazénovú zábavu, atrakcie ako bodyzorbing a obrí hokej. Tieto aktivity nás určite pobavia a zabezpečia, že si odnesieme domov spomienky na najlepší táborový týždeň vôbec! Hudba, tanec a zábava neodmysliteľne patria k letu a nesmú chýbať ani v tomto letnom tábore, či už pri bazéne v podobe AQUAGYMu alebo na večernej UV párty pod holým nebom, ktoré sa postarajú o tú pravú táborovú žúrku. Tak začni baliť kufre a nezabudni na dobrú náladu, pozitívnu energiu a samozrejme na plavky, žabky a opaľovací krém! Čo viac si v lete priať, hmmm?

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
individuálna alebo autobusová z BA, TT a PN

V cene tábora:
  • ubytovanie, strava 5x denne + pitný režim
  • animátori, zdravotník
  • program, materiálno - technické vybavenie, ceny do súťaží
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete
  • bodyzorbing, obrí hokej
  • vodné bicykle, paddleboardy
  • hostia


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie ECP (storno, prerušenie cesty, úraz, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko
  • za príplatok 49€ autobusová doprava z BA, TT a PN


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Letný tábor v krásnom prostredí a v perfektnom penzióne s bazénom! Užite si pohodu, vodné bicykle, bodyzorbing, výlet do Laser Arény, aquaparku a mnoho iného!

Doporučený vek:
7 - 15 rokov

Podrobnosti o tábore:
Je to tu! Letné prázdniny sú skvelým časom na oddych a zábavu, a my máme pre vás ten správny tip na nezabudnuteľný zážitok - letný tábor SunnyRelax v nádhernom penzióne Slniečko na Duchonke! Pripravte sa na týždeň plný relaxu, oddychu a nekonečných párty, ktorý vás zavedie do sveta zábavy a dobrodružstva.

Letný tábor SunnyRelax bude hostiť útulný penzión Slniečko s dokonalým jedálnym lístkom a skvelým personálom, kde prežijeme úžasný týždeň plný nových zážitkov a priateľstva.

Pre milovníkov vody a adrenalínu sme pripravili vodné bicykle a paddleboardy. Po dni plnom vodných radovánok nás čaká výlet do Aquaparku v Trnave. Tobogány, bazény a vodné atrakcie vyskúšame určite všetky a hneď dvakrát. Taktiež máme pripravenú návštevu Laser arény v Trnave, kde nás čakajú taktické bitky pod farebnými lúčmi. Každý deň sme pripravili rôzne zábavné hry, aby sme to udržali v pohybe, ale samozrejme bude treba trošku precvičiť aj mozgové závity. Po celodennej zábave si užijeme aj UV párty pod hviezdami.

Počas týždňa si užijeme do sýta aj bazénovú zábavu, atrakcie bodyzorbing a obrí hokej. Tieto aktivity ťa určite pobavia a zabezpečia, že si odnesieš domov spomienky na najlepší táborový týždeň vôbec. Takže príď s nami zažiť letný tábor SunnyRelax v penzióne Slniečko na Duchonke! Nech sa týždeň nabitý zábavou, smiechom a dobrodružstvom už začne. Tešíme sa na vás!

Výlety:
  • za príplatok 40€ autobusový výlet do Laser Arény a Aquaparku Trnava


penzión Slniečko

Poloha:
Penzión Slniečko sa nachádza v krásnom lesnom prostredí len pár metrov od známej vodnej nádrže Duchonka pri Topoľčanoch. 

Ubytovanie:
Priestranné a komfortne vybavené 3, 4-lôžkové izby (1 x 5-lôžková) s vlastným sociálnym zariadením.
Kapacita 86 lôžok v hlavnej budove.

Vybavenie strediska:
Vonkajší bazén (v prevádzke od júna a podľa počasia), jedáleň, bufet, spoločenská miestnosť, multifunkčné ihrisko, plážový volejbal, stolný tenis, stolný futbal, ohnisko na opekanie, altán so sedením, trampolína, hojdačky, TV, wifi, ...

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,72 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,99 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »