Najkrajšie adventné trhy v Nemecku

Destinácia: Nemecko
Kód zájazdu: 1325257
Cena od: 781,10 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Advent

Výber termínu

04.12.2024 5 dní First Minute 781,10 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
5- dňový autobusový zájazd

1. deň:
V ranných hodinách sa vydáme z Bratislavy, cez Rakúsko, na našu cestu do Nemecka. V popoludňajších hodinách prídeme do Drážďan, kde nás čakákrátka prehliadka centra mesta a návšteva najkrajšej mliekarne na svete Pfunds Molkerei. Tento deň si nenecháme ujsť úžasnú atmosféru Vianoca ochutnáme dobroty na štyroch slávnych vianočných trhoch – Tradičný (prikostole Frauenkirche), Stredoveký (v Stallhofe), Romantický (na zámku) a tennajznámejší a najstarší v Nemecku od roku 1434, Vianočkový.

2. deň:
Deň začneme návštevou jednej z popredných barokových pamiatok, palác Zwinger. V tomto predvianočnom období nemôžeme vynechaťrozprávkový Popoluškin zámok v Moritzburgu. Nemusíme sa obávať, ostanenám čas i na ochutnanie dobrôt na vianočných trhoch. Posilnení sapresunieme do Lipska, kde si užijeme prehliadku mesta a zažijeme atmosférudruhých najstarších trhov v Nemecku s najväčším Adventným kalendárom na svete (zapísaným v Guinessovej knihe rekordov).

3. deň:
Svoje brány nám otvorí starobylý Aachen. Nevynecháme návštevu Mestskej radnice a chrámu s hrobom Karola Veľkého. Neobídeme aninajväčšie vianočné trhy v Nemecku v Kolíne nad Rýnom. Prehliadneme siKolínsky dóm a trhy v prístave pri Múzeu čokolády. Deň zakončíme návštevoudruhých najväčších trhov Nemecka v Dortmunde (s približne 300 stánkamia najväčším vianočným stromčekom).

4. deň:
Dnes navštívime najväčší futbalový štadión v Nemecku, Signal Iduna Park,na ktorom hráva svoje domáce stretnutia miestna Borussia. Presunieme sado Norimbergu, kde počas podvečernej prehliadky centra mesta a návštevounajkrajších a najslávnejších nemeckých adventných trhov nasajeme atmosféruVianoc plnými dúškami.

5. deň:
Po raňajkách prehliadka Múzea glóbusov, Norimberského hradu a budovy Norimberského procesu. Okolo obeda odchod cezRakúsko na Slovensko s príchodom vovečerných hodinách.

Ubytovanie:
4 x v hoteli 3*

Poznámka:
V cene 4x raňajky

Celková cena zahŕňa:
Dopravu autokarom. 4x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK SATUR. 

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie. 

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »