Diamond Hill Resort

Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort Diamond Hill Resort
Destinácia: Turecko, Alanya
Kód zájazdu: 1313658
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Potápanie

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Diamond Hill Resort

TV bezbariérový prístup potápačské centrum, lekcie potápania volejbal wellness, spa tobogan, šmýkačka tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži okruhliaková pláž fitness centrum trezor aquapark animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 30 km
Vzdialenosť od letiska: 120 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Úvod:
Diamond Hill Resort je krásny rezort v obľúbenej oblasti Alanya. Leží pri vlastnej okruhliakovo-piesočnatej pláži s mólom, kam sa dostanete podchodom. V blízkosti hotela nájdete niekoľko obchodíkov a reštaurácií. Do centra letoviska Alanya vzdialeného 4 km hotel zabezpečuje zdarma kyvadlovú dopravu niekoľkokrát denne. Vzdialenosť od letiska je 129 km.


Vybavenie:
vstupná hala s nonstop recepciou, hlavná reštaurácia, 2 a la carte reštaurácie, 5 barov (bar na streche, lobby bar, bar pri bazéne a na pláži, bar v reštaurácii), kaviarňou, obchodom so suvenírmi, minimarketom, bazén, detský bazén, šmýkačka, tobogán, mini club, slnečná terasa a snack pool bar.  Ležadlá a slnečniky pri bazéne a na pláži ZADARMO. Pre milovníkov športu je pripravený plážový volejbal, fitnescentrum s telocvičňou, za poplatok potápačské centrum alebo vodné športy na pláži.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek, izby s výhľadom na more, všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, WC, fén, toaletné potreby), centrálnou klimatizáciou, telefónom, TV, minibarom, trezorom, sadou na prípravu kávy a čaju.

Stravovanie:
ULTRA ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Klientom ponúka príjemné prostredie na strávenie pohodovej dovolenky v obľúbenej oblasti Alanya. Hotel je vhodný aj pre všetky vekové kategórie.

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »