Sunny

Destinácia: Bulharsko, Sozopol
Kód zájazdu: 1225926
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Sunny

TV chladnička,minibar gril, ohnisko vodné bicykle masáž sauna parkovisko detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 700 m
Vzdialenosť od letiska: 40 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m


Popis, poloha: Hotel  Sunny pozostáva z 2 budov(v r. 2021 otvorená nová budova), sa nachádza  50 m od známej pláže Harmanite  a 800 m od centra starobylého mestečka Sozopol, kde nájdete množstvo obchodíkov, reštaurácií a historických pamiatok. Dopravu do centra zabezpečuje turistický vláčik. Neďaleko hotela sa nachádzajú aj ďalšie  nákupné a zábavné možnosti.  Hotel je situovaný v peknej záhrade a k vybaveniu hotela patrí vstupná hala s recepciou, reštaurácia s terasou, lobby bar, bar pri bazéne,  grill, wi-fi pripojenie zdarma,  vonkajší bazén s detskou časťou , kde slnečníky a ležadlá sú zdarma. K dispozícii sú posilňovňa, sauna, masáže. parkovanie, trezor na recepcii za poplatok. 

Ubytovanie:1. Ubytovanie v 2- lôžkových izbách s možnosťou 1 prístelky, ktoré sa nachádzajú na prízemí a majú vonkajšiu terasu s posedením a priamy prístup k bazénu alebo v štandardných izbách na poschodí s balkónom.
2. Ubytovanie v 2- lôžkových izbách  s možnosťou 1 prístelky, s výhľadom na more. 3. V trojlôžkových izbách alebo štúdiách s možnosťou 1 prístelky.  Každá izba(štúdio)  má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón(izby na prízemí terasu) a vlastnú kúpeľňu so sušičom vlasou a s WC. 

Stravovanie: V cene sú bohaté raňajky podávané formou bufetu v hotelovej reštaurácii. Možnosť ďalšieho stravovania a la carte v hotelovej reštaurácie ktorá pripravuje špeciality bulharskej medzinárodnej kuchyne za prijateľné ceny.


Pláž: Známa  50 metrov vzdialená , priestranná a dlhá piesočná pláž HARMANITE, s čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie: Útulný menší hotel s pokojnou rodinnou atmosférou výbornou polohou a kvalitnými službami.  Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálny pre rodinnú dovolenku. 

 

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok