Rezidencia Bissolati

Destinácia: Taliansko, Marche, San Benedetto del Tronto
Kód zájazdu: 1056272
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Bissolati

TV domáce zviera chladnička,minibar parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 200 m

Tieto moderné apartmány sa nachádzajú 200 m od peknej pieskovej pláže, na prvom a druhom poschodí elegantnej vily v blízkosti hlavnej triedy, ktorá vedie k moru (via Mare), kde je veľa obchodíkov, barov, pizzerií a pod.

 

UBYTOVANIE: Apartmány sú veľmi dobre vybavené.

Bilokal pre 2-4 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s rozkladacím 2-lôžkom a oddelenou kuchynkou, kúpeľňa, TV, balkón. Spoločná práčka k dispozícii zdarma.Wi fi lk dispozícii zdarma.

STRAVOVANIE: individuálne

 

San Benedetto del Tronto sa nachádza medzi mestami Ancona a Pescara, na hranici krajov Marche a Abruzzo. Stredomorské klimatické podmienky sú vhodné pre strávenie príjemnej dovolenky od mája do konca septembra. Mesto má bohatú exotickú vegetáciu, najmä ohromné množstvo paliem a rôznofarebných oleandrov. Z tohto dôvodu sa táto časť nazýva "Palmová riviéra". Nachádza sa tu viac ako 7000 paliem rastúcich aj na piesočných plážach. Štyri kilometre pešej promenády a cyklistické chodníky (vhodné ako pre bicykle, tak aj pre kolieskové korčule), ktoré lemujú krásnu pláž s čistým jemným bielym pieskom s azúrovo modrou morskou hladinou, ponúka ideálne podmienky pre odpočinok. San Benedetto del Tronto návštevníkom ponúka aj bohaté športové vyžitie. K dispozícii sú tenisové kurty, dráha na kolieskové korčule, športová hala, plavecký areál s krytým aj vonkajším bazénom, yacht club umožňujúci kotvenie všetkých typov plavidiel a veľa ďalšieho. Navštíviť možno aj miestne námorné múzeum. Pre milovníkov nočného života je v centre mesta i pozdĺž pešej promenády otvorené veľké množstvo piano barov, zmrzlinární, reštaurácií, barov s tanečnými programami a butiky. Ak sa vydáte pár kilometrov do vnútrozemia, budete uchvátení stredovekými mestami posadenými vysoko na vrcholkoch hôr s jedinečnými výhľadmi na pobrežie San Benedetta a Jadranského mora.

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »