Hotel Istra

dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba s prístelkou dvojlôžková izba s prístelkou dvojlôžková izba s prístelkou dvojlôžková izba s prístelkou
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Rovinj
Kód zájazdu: 1056078
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Wellness

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Istra

TV aromaterapia chladnička,minibar kozmetický salón minigolf jacuzzi, vírivka kajak, kanoe vodné bicykle potápačské centrum, lekcie potápania konferenčná miestnosť masáž volejbal sauna wellness, spa stolný tenis tenis bazén vnútorný parkovisko detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž okruhliaková pláž kamienková pláž piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 5 m
Atraktívne letovisko na ostrove sv. Andrija, ktoré je spolu s ostrovom Maškin súčasťou Červeného ostrova. Parkovisko pre autá hotelových hostí je v meste, hostia majú prepravu loďou po celý pobyt v cene. Plavba na ostrov trvá cca 15 min., loď premáva v hodinových intervaloch od 5:30 do 01:00 hodiny. Pláž so sprchami pri hoteli je  štrkopiesková s pozvoľným vstupom do mora. Na ostrove Maškin – prepojenom mólom s ostrovom sv. Andrija – je naturistická pláž, pláž získala Modrú zástavu za čistotu mora.

VYBAVENIE:
4 reštaurácie: Mediteran, Brancin a Istra s buffet ponukou, A la carte reštaurácia Lanterna s rybími špecialitami, pizzeria Birikin, Grill Lavanda, Captain klub, bary, kaviareň, zmenáreň na recepcii, internet, konferenčná miestnosť, obchodíky, wellness, kozmetický salón, masáže.

UBYTOVANIE:
v hotelovej budove 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, pre rodiny s dvomi deťmi sú určené dve vzájomne prepojené 2-lôžkové izby, každá s kúpeľňou. Izby sú s klimatizáciou (v zime s vyhrievaním), LCD TV-SAT,  telefónom, Wi fi zdarma,  trezorom, mini barom, kúpeľňa so sprchou alebo vaňou so sušičom na vlasy. Každá izba má balkón s výhľadom na more.

STRAVOVANIE:
polpenzia s bohatými švédskymi stolmi, s nápojmi k večeri v cene (minerálka, pivo, víno). Raz za pobyt slávnostná večera v štýlovej reštaurácii LANTERNA (bez nápojov).

ŠPORT A ZÁBAVA:
v cene: 2 otvorené bazény a 2 detské bazény so sladkou aj slanou vodou, vírivka, krytý bazén so sladkou vodou (mimo hlavnej sezóny), voľný vstup do fitnes (wellness active spa zóna), plážový volejbal. Pri bazéne (bezplatne) i na pláži (možnosť prenajatia) sú slnečníky a ležadlá. Za poplatok: tenis, stolný tenis, minigolf, strelnica, obrie šachy, vodné športy, škola potápania a surfovania, veľmi dobré podmienky na potápanie, wellness, sauna. Pri hoteli je malý prístav pre jachty s možnosťou požičania lodiek. Večer hrá živá hudba, organizujú sa animácie pre dospelých i pre deti, ktoré sa výborne zabavia v detských kluboch pre tri vekové kategórie – baby-klub do 4 rokov, v mini-klube do 11 rokov a teen-klube do 18 rokov.

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok