Labranda Sandy Beach Resort

Destinácia: Grécko, Korfu, Agios Georgios
Kód zájazdu: 1327679
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Labranda Sandy Beach Resort

basketbal biliard volejbal stolný tenis tenis detské ihrisko tobogan, šmýkačka detský bazén bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum večerný program animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od letiska: 30 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Úvod:
Situovaný v obľúbenom a peknom dovolenkovom letovisku, svojim návštevníkom ponúka príjemnú atmosféru, tradičnú grécku pohostinnosť a kvalitné služby.

Poloha:
Hotel sa nachádza priamo pri peknej pláži, v dovolenkovom stredisku Agios Georgios a vďaka svojej výhodnej polohe ponúka prístup k rôznym aktivitám v okolí. Najbližšie nákupné možnosti, kaviarne, bary a taverny nájdete v pešej vzdialenosti od hotela. Medzinárodné letisko CFU je vzdialené 30 km od hotela.

Hotel:
Vstupná hala s recepciou, Wi-fi pripojenie vo verejných priestoroch, vonkajšie bazény, detský bazén so šmykľavkami, detské ihrisko, ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma, slnečná terasa, reštaurácia, á la carte reštaurácia (bezplatne raz za pobyt, nutná rezervácia), hlavný bar, bar pri bazéne, bar na pláži, tenis, plážový volejbal, basketbal, stolný tenis, biliard (za poplatok), menšie fitness centrum, večerný program (vo vybraných dňoch), medzinárodný hotelový animačný tím

Izby:
Hotel pozastáva z hlavnej budovy a niekoľkých dvoj až trojpodlažných vedľajších budov (annexy). Ponúka vkusne zariadené dvojlôžkové izby s prístelkou, rodinné izby s jednou alebo dvoma spálňami s možnoťou prístelky a suity s jednou spálňou s možnosťou prístelky. Izby sú vybavené balkónom alebo terasou a sú orientované do záhrady. Prístelky sú formou rozkladacej pohovky.

Stravovanie:
All inclusive:

raňajky, obedy a večere formou bohatých bufetových stolov, ponuka typickej gréckej aj medzinárodnej kuchyne, ľahký snack medzi hlavnými jedlami, zmrzlina, káva a čaj, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje - možnosť čerpania na miestach a v časoch určených hotelom.

Pláž:
Pekná a široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza priamo pred hotelovým komplexom. Pláž je ocenená aj Modrou vlajkou.

Kontakt

+ 421 2 45 92 30 63

 

senec@seneca.sk
info@lastminutecentrum.sk

 

Last Minute Centrum
Lichnerova 22
90301 Senec

 

Mapa

 

Po-Pia: 09:00 - 18:00
So: 09:00 - 12:00

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,70 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,83 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »